top of page

MICRODOSING

MDI-Coaching-Program-Cover-1-e1692981273318-1024x632.png

MICRODOSING

Als oprichter van het Microdosing Institute breng ik al sinds 2017 met veel passie correcte en gedetailleerde informatie over microdosing met psychedelica de wijde wereld in.


Hier geef ik (online) workshops, infosessies, en begeleid ik mensen 1-op-1 tijdens een 4-10 weken durend microdosing traject. Wij geloven sterk in de kracht van community en connectie, en we zien dan ook de meest verbluffende resultaten in onze 6-weekse groepsprogramma's

Ben je zelf coach of gezondheidswerker en denk je erover microdosing toe te voegen aan je werk met cliënten? Neem dan een kijkje bij ons Microdosing Facilitator's Program

Lees verder op Microdosing.nl

of Microdosinginstitute.com (Engelstalig).

_DSC0989-bewerkt kopiëren-2048-FB.jpg

PSYCHEDELISCHE ERVARING

Aardemedicijnen zoals paddenstoelen, ayahuasca, San Pedro en rapé worden wereldwijd al eeuwenlang gebruikt door onze voorouders voor dieper inzicht in onszelf, onze relaties, onze gezondheid, en het welzijn van alles wat leeft. 


De recente psychedelic renaissance in science bracht de kennis ook hier in het Westen op een niveau waardoor goede begeleiding mogelijk is en ook jij de therapeutische effecten kan ervaren, in een legale en veilige setting. Dit houdt bij mijn in: een gedegen voorbereiding, een ceremoniële sessie met truffels, aftercare en integratie door de lessen en inzichten te vertalen naar de dagelijkse praktijk.

Een goede voorbereiding en integratie zijn cruciaal om het maximale uit deze ervaring te halen. 

Wil je meer weten over 1-op-1 begeleiding? Neem vrijblijvend contact op 

beautiful-color-cover-1078058.jpg

WEGWIJS WORDEN?

Je wilt aan jezelf werken, maar waar in 's hemelsnaam te beginnen? Ik kan je wegwijs maken in het landschap van plantmedicijnen, coaching en lichaamswerk.

Neem contact op voor meer informatie

Kom meer te weten
Microdosing: Diensten
bottom of page